Blogily

Mom Blogging

Сушени сливи с костилки

ноември 15, 2022

Сливите са предпочитан плод от много хора и разбира се, те са най-полезни пресни и току що откъснати от дървото.

При обилна реколта няма как всички плодове да бъдат консумирани в прясно състояние и освен за приготвяне на сладка и компоти, те се изсушават и съхраняват за зимата.

Консумирането на сушени сливи с костилки от „Струма Фрут” ще ви засити по всяко време на деня, ще достави на организма ви витамини и ценни минерали и ще подпомогне храносмилателните процеси.

Нашите натурални сушени сливи с костилки се обработват в модерно оборудвани собствени цехове като се спазват всички изисквания за хигиена, правилно изсушаване и съхранение. Те достигат до вас в елегантни потребителски опаковки и във възможно най-свежия си вид.

Можете да се насладите на аромат и естествена сладост на тези толкова полезни плодове и да ги консумирате винаги, когато имате нужда от бърз прилив на енергия.   

Какво може да се приготви с тях?

От хрупкави курабийки с дъхав плодов пълнеж, до вкусни ястия като свинско с праз и сини сливи или месно руло със сушени сливи, тиква и орехи. Сушените сливи можете да използвате не само за закуска, но и за да си приготвите плодова тинктура от водка и сушени сливи, която освен, че ще ви сгрее през студените зимни месеци, има и полезни свойства.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *