Blogily

Mom Blogging

Сушени ябълки без сърцевина

ноември 15, 2022

С какво са полезни сушените ябълки и защо да изберете сушени ябълки без сърцевина от „Струма фрут”?

Полезните свойства на сушените ябълки са в това, че с тяхното консумиране, вие подобрявате перисталката на червата и това може да ви избави от запек, храносмилателни проблеми, тежест в стомаха и др. Сушените ябълки съдържат много по-малки количества вода  /само 20 г/, но за сметка на това, обогатяват организма с протеини, въглехидрати, органични киселини и диетични фибри, които дават енергия на вашето тяло и повишават тонуса. Те съдържат само 0,1 г мазнини и могат да бъдат част от вашата диета. 100 г сушени ябълки са само 248 Ксаl.

Суровината за нашите сушени ябълки идва от собствени овощни градини, сертифицирани по стандарт GlobalG.A.P. и GRASP, което е гаранция за това, че с избора на продукти от „Струма Фрут”, вие избирате да се храните със здравословни сушени плодове и зеленчуци, в които няма консерванти и добавки, захар и пестициди.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *