Blogily

Mom Blogging

Сушени ягоди

ноември 15, 2022

Наричат ягодите „кралски плод” и това не е без основание. Много малко хора могат да устоят на изкушението да не опитат сладките червени плодове, които се подават срамежливо изпод зелените листа в градината.

Именно за тях става въпрос и в гатанката, която всички ние знаем:

„Мъничко, червеничко, царят от пътя отбива.

Що е то?”

Сигурни сме, че и децата ще се досетят, че това са сладките и толкова симпатични ягоди.

За съжаление можем да се насладим на пресни ягоди само за няколко седмици, тъй като точно толкова е продължителността на зреенето им.

Разбира се, ние от „Струма Фрут” сме се погрижили да ги имате у дома през всички сезони и това е възможно благодарение на сушените ягоди, които произвеждаме.

За целта влагаме усилия и внимание в това да подберем само свежи и добре узрели плодове, селектираме и ги охлаждаме в модерен цех, като запазваме техните ценни хранителни качества. Опаковаме сушените плодове така, че те да бъдат защитени и да издържат във времето. Съхраняваме и транспортираме сушените ягоди така, че те да достигнат до вас в най-доброто си състояние. С ягодите на „Струма Фрут” можете да си приготвите истински кулинарни шедьоври и най-важното, не само да си похапвате вкусна храна, но и да си набавите ценни витамини и минерали, независимо от сезона.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Скорошни публикации

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *