Blogily

Mom Blogging

Пресни фурми сорт Меджул

декември 19, 2022

Фурмите са подходящи за различни вкусни рецепти и с тях можете да приготвите както здравословни сурови десерти, така и ароматни кейкове.

Пресните фурми сорт Меджул на „Струма Фрут” са много сочни и селектирани от качествени плодове, които ще ви очароват с вкусовите си свойства. Удоволствието от консумацията на този вид фурми е голямо не само поради наситената им сладост, но и поради приятния карамелен вкус, който те притежават.

Пресни фурми сорт Меджул са богати на витамин А и В6. Те са полезни както за активните хора, които тренират и водят динамичен живот, така и за тези, които изпитват необходимост от повече енергия и по-висок тонус, за да се справят успешно с ежедневните си задачи.

Фурмите ще ви заредят с енергия и ще ви ободрят, освен това, с тяхната консумация, вие ще си набавите ценни неразтворими и разтворими фибри и микроелементи.

Екзотичните плодове се отразяват добре на либидото, подобряват настроението и подпомагат храносмилането.

Въпреки, че те са чудесен източник на енергия, с тях трябва да се внимава, тъй като прекалената консумация на фурми може да доведе до качване на излишни килограми. Във всеки грам фурми се съдържат 2,8 калории, което означава, че те трябва да се приемат с мярка.

Фурмите на „Струма Фрут” са с неустоим вкус и трудно можем да им кажем „Не”, но все пак, нека те бъдат хранителна междинна закуска и да се консумират с мярка, за да не се налага в последствие  да прибягваме към диети за отслабване.  

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Скорошни публикации

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *