Blogily

Mom Blogging

Сушени златни череши, без костилки

ноември 15, 2022

Оказва се, че храната и моментите, в които закусваме, обядваме или вечеряме днес са онези „островчета” спокойствие, които ни спасяват от стреса и натовареното ежедневие.

За съжаление много от нас посягат към калорична и нездравословна храна, в стремежа си да компенсират пропуснатото хранене и да се заситят бързо.

Това важи в най-голяма степен за хората, които работят динамична работа и нямат фиксирани почивки през работния ден.

Казано с други думи, ако и вие се храните „на крак” и то само, ако ви се отдаде тази възможност, вероятно приемате и т. нар. „празни калории”. Те се съдържат в храни, които не доставят достатъчно витамини, протеини и минерали на организма ви, но са калорични и водят до напълняване.

Познавате ги: кроасани, тестени закуски, чипс, снаксове, вафли.

Списъкът е дълъг, но лесно можете да задраскате тези храни от менюто си.

Как?

Просто не забравяйте да си вземете на работа пакетче сушени златни череши без костилки от „Струма Фрут”.

Тези ароматни малки плодове са грижливо отгледани и изсушени така, че да се запазят сочни и вкусни. Те са достатъчно хранителни и сладки и ще се погрижат за вашия добър тонус, ще ви заситят и заредят с положителна енергия. Полезните съставки в сушените златни череши са напълно запазени, а техният произход гарантиран от „Струма Фрут”. Сътрудничим си с местни фермери и предлагаме само и единствено екологично чисти плодове, които са добре узрели и висококачествени.

Опитайте и се убедете сами в неустоимия, плътен вкус на нашите сушени плодове и зеленчуци.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *