Blogily

Mom Blogging

Шоколадовите ни кайсии са идеалният сладък снакс.

февруари 6, 2023

За моментите, когато ви се хапва нещо много вкусно и в същото време натурално и с качествени съставки.

Забелязали ли сте, че колкото по-често предпочитате натурална храна пред обработената, толкова повече ви се похапват свежи и естествени храни?

Обратното също важи в пълна сила – колкото повече сладкиши и десерти с рафинирана захар ядем, толкова повече се пристрастяваме към сладкото и сякаш не можем без него.

А изборът да заменим тежките десерти с нещо също толкова сладко, но сто пъти по-полезно е само на един клик разстояние.

Достатъчно е да посетите онлайн магазина на „Струма Фрут” и ще се убедите какво разнообразие от вкусни сладки изкушения има там. И всички те са с натурален произход и доказано полезни за вашето здраве.

Един наистина страхотен десерт, на който няма как да не обърнем внимание, са сушените кайсии с покритие от тъмен шоколад.

Това е страхотно натурално предложение за десерт или междинно похапване, което ще ви донесе много бодрост и добро настроение.

Какво точно представляват? Това са сушени кайсии без костилка, потопени в натурален шоколад и опаковани в точното количество, за да ви осигурят приятни емоции, независимо дали ще ги споделите с приятели, колеги или семейството си или ще си ги похапвате сами.

Какъв е ефектът от хапването на сушени кайсии с покритие от тъмен шоколад?

На първо място е разбира се удоволствието от това да се поглезите с нещо сладичко, но и полезно.

Освен това, те ще повишат вашата концентрация и енергия.

Ще доставят на организма ви витамини и фибри.

Ще осигурят необходимата доза магнезий, за да сте оптимистично настроени, дори и навън да е мрачна зима. Ще ви накарат да се усмихнете. Опитайте ги!

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *